Speltips och råd

Om du är nybörjare kan det vara extra viktigt att ta del av de tips och råd som många sidor, inklusive denna, har att ge. Men oavsett din erfarenhet kan det ändå vara bra att lägga extra vikt vid att undersöka sidorna du spelar på, speciellt om du byter spelplats ofta.

Det absolut viktigaste är självklart att du på sidan kan ta del av de regler för inbetalning och utbetalningar. Detta för att säkerställa att det inte tar dig ett halvår och en massa pappersarbete för att få ut din vinst. Olika sidor har olika villkor, så detta kan vara bra att göra som första steg. Ytterligare ett steg i säkerhetens riktning är att kolla om sidan har giltig spellicens. En sida som inte har framträdande kontaktuppgifter eller som verkar haffsig och svårorienterad kan vara just sådana sidor som saknar detta.

När du sedan ska börja spela brukar de flesta sajter ha tutorials och regelböcker för de olika spelen. Eftersom även detta kan skilja sig, framförallt nationellt och internationellt är det bra att kolla upp vad som gäller.

Om du är nybörjare kan det vara väl värt att just ”köpa reklamen”. Alltså att faktiskt gå på alla dessa gratis freespins och dubbla insättningar från casinots sida. Detta gör att du har större möjlighet och frihet att testa dig fram till vad du gillar och vad du är duktig på.

Det du till sist ska ta med dig är att du aldrig ska spela för mer än vad du har på fickan. Avsätt en viss summa varje dag, vecka eller månad och se det i sig som en tävling att hålla dig inom de ramar du själv satt.